Despre mine

/Despre mine
Despre mine 2020-02-08T21:43:58+00:00

Sunt Roxana Bucur și sunt consultant financiar în cadrul unei companii internaționale de planificare și consultanță financiară.

Viziunea mea este să ajut oamenii să își stăpânească banii, să nu mai fie “sclavii” băncilor și ai ratelor; ca printr-o planificare eficientă a veniturilor și cheltuielilor, dar și prin investiții inteligente, să ajungă la independență financiară. Doar având control asupra finanțelor proprii putem avea control asupra propriilor vieți și să ne bucurăm de libertate deplină.

Având în spate expertiza companiei care este de peste 46 de ani pe piață și în peste 14 țări, dar și experiența proprie, îmi doresc să îi ajut pe ceilalți să iasă din “cursa șobolanului” și să recâștige controlul asupra vieții proprii.

Asta îmi doresc să fac prin acest blog: să explic termeni și să ofer informații pe care băncile preferă să nu le ofere tocmai pentru a ne putea ține “prizonieri” cât mai multă vreme prin contracte complicate, iar prin sesiunile de consultanță să îmi ajut clienții să își stăpânească finanțele pe drumul spre independență financiară.

Prin abonarea la newsletter vei fi mereu la curent cu cele mai noi articole și vei primi informații importante pentru libertatea ta financiară.

Abia aștept să ne cunoaștem!

Succes in conștientizarea banilor!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial